Het weekschema in je mailbox

Geplaatst op zondag 28 augustus 2016 @ 18:51 , 424 keer bekeken

Wil jij ook het weekschema in je mailbox, kijk dan eerst even je instellingen na.

Staan je instellingen wel goed van de gezellige huishoudclub? Ik zal het hier even neerzetten hoe je dat na kunt kijken:
Als je op clubs ingelogd bent klik je even op je clubsnaam, je ziet staan ingelogd als ******* klik dan daar eens even op. Dan kom je in jouw profiel. Bij Mijn Profiel zie je ook E-mailinstellingen staan, daar kun je aanvinken welke emails je wilt ontvangen van clubs. Vergeet niet op het blauwe balkje te klikken ... opslaan.

Ook zie je op die zelfde pagina van emailinstellingen ook lidmaatschapsinstellingen staan, het is onderstreept, klik daar ook eens even op. Daar zie je alle clubs op clubs waar je lid van bent. Je moet dan even kijken of er een vinkje staat bij De gezellige huishoudclub. Als dat zo is, dan zou je de mail in je mailbox moeten krijgen.
Veel succes met aanmelden en je instellingen juist te zetten.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

hettystella starstarstarstarstar

Hartstikke handige club voor chaoten en 2 linker handjes in het huishouden. Heeft mij overzicht en goede tips opgeleverd. Ga zo door!!


corrie40 starstarstarstarstar

Dit is een hele goede club met veel tips voor het huishouden en veel recepten,dankzij deze club heb ik mijn huishouden weer op de rit liefs gootje


Meer aanbevelingen