Spinnenwebben verwijderen

Geplaatst op zondag 03 december 2017 @ 19:44 , 15 keer bekeken

1. Pak het huishoudtrapje, het glas en de ansichtkaart. Controleer je huis ruimte voor ruimte op de aanwezigheid van spinnen. Ontwaar je er eentje? Zet het glas over de spin heen, schuif de ansichtkaart er voorzichtig onder en breng de spin naar een veilige plek buitenshuis. Ben je bang om spinnen te vangen? Gebruik dan een zogenaamde SpiderCatcher, de Ecosect spinnenvanger of de LuxeBugAway.

2. Wapen je met huishoudtrap, de zachte doek en ragebol, of – als je die niet hebt – met een plumeau, zachte bezem of stofzuiger – en loop naar de bovenste etage. Start bij de eerste kamer aan je linkerkant en verwijder de spinnenwebben als volgt:

  • begin in de linkerbovenhoek van het plafond van desbetreffende kamer en loop met je ragebol, plumeau, zachte bezem of stofzuiger systematisch alle naden, hoeken en gaten na;
  • neem vervolgens met de zachte doek alle hangende en staande lampen af;
  • check tot slot of je nog spinnenwebben ontwaart in planten, schilderijen, accessoires of achter meubilair. Zo ja, neem ook die af met de zachte doek of je andere wapentuig;
  • verplaats je met je spinnenwebbenkit naar de volgende kamer en herhaal genoemde stappen;
  • werk zo alle kamers in huis een voor een af, inclusief wc, badkamer en voorraadkast.

3. Klaar? Maak de plumeau, bezem, ragebol of stofzuigerborsteltje schoon en berg deze hulpmiddelen op, evenals de huishoudtrap, zachte doek, het glas en de ansichtkaart.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

cornelia01 starstarstarstarstar

Deze club is echt geweldig!Eindelijk is mijn huis opgeruimder en schoner dan ooit! Dankzij de weekschema,s heb ik nu een stok achter de deur om aan de slag te gaan! Hele handige tips ook!


astridvanlaarhoven starstarstarstarstar

Top clubje....ben het schoon maken leuk gaan vinden door al de goede tips


Meer aanbevelingen